Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ [1]

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ [1]
1. Καθιερώνεται η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για κάθε σημαντικό θέμα ή ζήτημα που αφορά τη χώρα και τους πολίτες. Για ζητήματα που αφορούν Ασφάλεια της χώρας, Εθνικά Θέματα, Υγεία, Παιδεία, Κοινωνία, Οικονομία καθώς και για κάθε ζήτημα ου αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ευθύνης, καλείται ο λαός με την ψήφο του, μέσω δημοψηφίσματος να αποφασίσει. Η ψήφος του είναι δεσμευτική για την......
εκάστοτε κυβέρνηση.
2. Στην παρούσα συγκυρία της χώρας άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος με το ερώτημα ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ή ΟΧΙ στην Ευρωζώνη. Το ερώτημα είναι σημαντικό δεδομένης της στρατηγικής που ακολουθούν οι "εταίροι" μας στη λειτουργία και διαχείριση του κοινού νομίσματος προς όφελος ορισμένων χωρών του Βορρά και προς βλάβη και ζημιώ των χωρών του νότου και των λαών τους. Το ερώτημα μπορεί να τεθεί και με τη φράση: ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
3. Πριν τη διενέργεια του δημοψηφίσματος η κυβέρνηση υποχρεούται να ενημερώσει το λαό για τα υπέρ και τα κατά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, ώστε η απόφαση του λαού να στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία, γεγονότα και πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου