Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Καθορίζεται η καταβολή ενός εφάπαξ ποσού ανα ιδιοκτήτη οχήματος, ανεξάρτητα απο τον αριθμό των οχημάτων που διαθέτει προσωπικά ή ως οικογένεια. Ένα τέλος για το σύνολο των οχημάτων που διαθέτει ο ιδιοκτήτης. Το ποσό των τελών καθορίζεται ετησίως στο ύψος των 100 ευρώ για δίκυκλα, 300 ευρώ για ΙΧ επιβατικά, 600 ευρώ για φορτηγά. Το αναλογούν ποσό ανάλογα του οχήματος καταβάλλεται σε....
τρείς τριμηνιαίες δόσεις των 100 ευρώ. Η πρώτη εντός του Ιανουαρίου του έτους χρήσης, η δεύτερη εντός του μηνός Απριλίου και η τρίτη εντός του μηνός Ιουλίου. Τα έσοδα απο τα τέλη κυκλοφορίας μπαίνουν σε ειδικό λογαριασμό του κράτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την κατασκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου της χώρας.
Δείτε σχόλια και απαντήσεις...

  • Αλκαιος Ιωαννης Και ο φόρος καυσίμου πού πηγαίνει;
    • Nea diakivernisi "Σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση των αποδεδειγμένα άπορων ως επίδομα θέρμανσης το οποίο θα καλύπτει σε ποσοστό 80% των αναγκών τους κατά χειμερινή περίοδο". [Η απάντηση περιλαμβάνεται στην υπο διαμόρφωση πρόταση που ετοιμάζουμε για τη δυσκολία των νοικοκυριών που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης]. Εάν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή να συμπληρώσετε την πρόταση μπορείτε να το κάνετε ως σχόλιο. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου